top of page

PROJEKTER

c4d53badf14713d69228b1f91d5f83a6.jpg
Økonomistyringsstrategi

For en nordisk projekt- og serviceforretning har vi udtænkt en strategi for bedre styring af koncernens selskaber og igangsat en 100 mio. kr. investering i forbedret virksomheds- og økonomistyring.

Shared Service Center

I tæt samarbejde med et af de 4 globale revisionsselskaber har vi analyseret og planlagt etablering af et multi-funktionelt Shared Service Center i Østeuropa.

Finans Proces Model

For en eksisterende kunde har vi fået til opgave at kortlægge og opbygge en global Finans Proces Model, og indhente og analysere data fra koncernens mange økonomifunktionerne.

KPI's og Shareholder Value

For en børsnoteret virksomhed har vi udtænkt Strategiske og Taktiske KPIer på baggrund af deres aktuelle forretningssstrategi og med øje for Shareholder value. 

Cost Reduction

Vi har assisteret en division af en stor nord-europæisk koncern med analyse, beregning og forberedelse af en større Cost Reduction.

Search & selection af CFO

Vi har succesfuldt afsluttet en search & selection opgave af en Group CFO for en førende europæisk koncern indenfor professional services.

Risikostyring

For et af danmarks største ejendomsselskaber har vi gennemført et projekt med udarbejdelse af risikostyringsstrategi, struktureret risikoafdækning og foregribende aktionsplaner.

Roller og ansvar i Økonomiafdeling

For en økonomi- og IT funktion på 70 personer har vi afsluttet en opgave med at forbedre og tydeliggøre roller, leverancer og ansvarsfordeling, herunder interfaces til driftsorganisationen.

Balanced Scorecard

For et energiselskab har vi hjulpet med at forbedre deres brug af Balanced Scorecard til både strategi implementering og virksomhedsstyring.

Finance Transformation Roadmap

Vi har udviklet et Finance Transformation Roadmap, samt underliggende initiativ beskrivelser for en stor international pharma virksomhed. 

Business case for Shared Service

Vi har afsluttet et Shared Service Center feasibility studie, indeholdende business case, evaluering af lokationer, fremtidig organisering og implementeringsplan.

Corporate Finance Strategy

Vores første projekt tilbage i 2010 var udarbejdelse af en Corporate Finance Strategy for en stor global koncern med mere end 200 medarbejdere i økonomifunktionerne.

bottom of page